Πληροφορίες & Προσφορές

Γενικές Πληροφορίες

  • Θέλοντας να προσφέρουμε μια οικονομική λύση ενοικίασης αυτοκινήτου σε όσους θέλουν να μετακινηθούν και να επισκεφτούν τα αξιοθέατα του νομού Μεσσηνίας για πάνω από 1 εβδομάδα (7 ημέρες), προσφέρουμε ορισμένα αυτοκίνητα του στόλου μας (κατηγορίες A,B,C) σε ειδικές τιμές.
  • Για λιγότερες από 7 ημέρες και για μεγαλύτερα και ειδικά αυτοκίνητα όπως Αυτόματα, Diesel, SUV, Station, Minibus μπορείτε να επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα μας ​www.messiniacar.gr.
  • Προτείνουμε κάποιες εκδρομές στον νομό μας, μπορείτε να τις δείτε στην σελίδα "Εκδρομές" στην κεντρική ιστοσελίδα μας ​www.messiniacar.gr.
 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι χρειάζεται για να νοικιάσω αυτοκίνητο;

Το μόνο που χρειάζεστε για να κλείσετε το αυτοκίνητό σας, είναι μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για την παραλαβή του αυτοκινήτου θα χρειαστείτε:
  • Την προσφορά σας που παραλάβατε μέσω email.
  • Πιστωτική κάρτα
  • To Δίπλωμα οδήγησης κάθε οδηγού σε ισχύ, κατοχή πάνω από 12 μήνες και να είναι Ευρωπαϊκό ή Διεθνές (International)
  • Το διαβατήριό σας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

Τι πρέπει να προσέξω όταν επιλέγω ένα αυτοκίνητο;

Χώρος Αποσκευών: Θα απολαύσετε την ενοικίαση σας καλύτερα αν επιλέξετε ένα αυτοκίνητο με άνεση για τους επιβάτες και τις αποσκευές σας.
Τύπος Καυσίμου: Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.
Τοποθεσία: Επιλέγοντας ή ενημερώνοντας μας την ακριβή τοποθεσία που θέλετε να παραλάβετε ή να παραδόσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μπορεί η ενοικίαση να είναι πολύ φθηνότερη.

Ποια είναι η ελάχιστη και μέγιστη διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου;

Στην MessiniaCar (​www.messiniacar.gr) η ελάχιστη χρέωση ενοικίασης είναι η τιμή της 1 ημέρας (24 ώρες). Συνεπώς μπορεί κανείς να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο ακόμη και για 1 ώρα αλλά στην ημερήσια τιμή. Στη MessiniaCar - LowCost (www.messiniacar-lowcost.gr) η ελάχιστη χρέωση ενοικίασης είναι η τιμή της 7 ημερών.

Με πόσο καύσιμο παραλαμβάνω το όχημα;

Η πολιτική καυσίμου στη MessiniaCar & MessiniaCar-LowCost είναι same-same. Με την ίδια ποσότητα καυσίμου που θα παραλάβετε το όχημα, θα πρέπει αντίστοιχα να το επιστρέψετε.

Ποιες ώρες μπορώ να παραλάβω ή να επιστρέψω ένα αυτοκίνητο;

Το ωράρια λειτουργίας της MessiniaCar & MessiniaCar-LowCost είναι από τις 8:00 έως τις 21:00. Μπορείτε ωστόσο να παραλάβετε ή να παραδώσετε το όχημα και εκτός των παραπάνω ωραρίων με πρόσθετη χρέωση 20€ για παραλαβή ή/και 20€ για παράδοση.