Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία MessiniaCar δραστηριοποιείται στoν νομό Μεσσηνίας με έδρα το 6o χλμ. Καλαμάτας-Μεσσήνης, δίπλα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας (KLX).

Προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο τον νομό, με δυνατότητα παράδοσης-παραλαβής του αυτοκινήτου στον χώρο που επιθυμείτε και του αεροδρομίου Καλαμάτας (KLX) (χωρίς επιπλέον χρέωση).

Από το 2018 μέσω αυτής της έκδοσης της ιστοσελίδας μας MessiniaCar - LowCost προσφέρουμε ορισμένα αυτοκίνητα του στόλου μας (κατηγορίες A, B, C) σε ειδικές τιμές, θέλοντας να προσφέρουμε πιο μια οικονομική λύση ενοικίασης αυτοκινήτου σε όσους θέλουν να μετακινηθούν και να επισκεφτούν την Μεσσηνία, τα αξιοθέατα της και τις γύρω περιοχές.

Στην MessiniaCar - LowCost προσφέρουμε χαμηλότερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου αλλά με ελάχιστο χρόνο ενοικίασης την μια εβδομάδα. Για λιγότερες από επτά ημέρες και για μεγαλύτερα ή ειδικά αυτοκίνητα όπως αυτόματα, πετρέλαιο, μικρά λεωφορεία 7 ή 9 θέσεων μπορείτε να επισκεφτείτε την κεντρική ιστοσελίδα της MessiniaCar ​www.messiniacar.gr.